Selam arkadaşlar geçen açmıştım
konuyu ama özellikleri yazmadım ağlara gelen herkes soruyodu
özellikleri tek tek yazacağıma burdan yazayim herkes ona göre gelsin
istedim...
1- Para kasmak cok kolay köpeklerden 50-100 k düsüyor..
2- Item yükseltmek ve exp kasmak zor..
3- Demirci item yakiyor NPC'lerde +9 item yok büyülü metal yok.. + basma itemleri 'Yardımcı Nesneler' diye bi NPC de..
4- Market görevini yaptiktan sonra 31 lwl oluyosunuz ve Asker At alıyosunuz.
5- Anlayacağınız oyunu bilenlerin oynayabileceği bi pvp hazirladik.. Kimseye item yang level yardımı yapmıyoruz..
6- 12 subatta Dedicated Servere gecicez yani bunu BETA olarak örneklersek 12 subatta tam sürüme gecicez =)
7- Burda kasmış olduğunuz 1 gram expi itemleri vs.. bile aynen sorunsuzca dedicated servere geçiricez..
8- Gerçek paraya item yang vs satılmayacak! Yok sunucu kirasıymış yok bilmemneymiş =)
9- Genelde sohbet ederiz yeri gelir dertlesiriz ama küfüre asla taviz vermeyiz.. Burnu büyüklerden değiliz görmüş geçirmişiz
10- Özelliklerimiz özetle bunlar arkadaşlar zor bi pvp istiosanız
sunucuya sorunsuz giriş yapmak istiosanız istediğiniz saatte Buyrun
gelin...
Bu Tanıtım Videosu TIKLA İZLE---> :
Ağları Görmek için konuya teşekkür edin
HAMACHI AĞLARIMIZ ALFABETIK SIRAYA GÖRE:
konuyu ama özellikleri yazmadım ağlara gelen herkes soruyodu
özellikleri tek tek yazacağıma burdan yazayim herkes ona göre gelsin
istedim...
1- Para kasmak cok kolay köpeklerden 50-100 k düsüyor..
2- Item yükseltmek ve exp kasmak zor..
3- Demirci item yakiyor NPC'lerde +9 item yok büyülü metal yok.. + basma itemleri 'Yardımcı Nesneler' diye bi NPC de..
4- Market görevini yaptiktan sonra 31 lwl oluyosunuz ve Asker At alıyosunuz.
5- Anlayacağınız oyunu bilenlerin oynayabileceği bi pvp hazirladik.. Kimseye item yang level yardımı yapmıyoruz..
6- 12 subatta Dedicated Servere gecicez yani bunu BETA olarak örneklersek 12 subatta tam sürüme gecicez =)
7- Burda kasmış olduğunuz 1 gram expi itemleri vs.. bile aynen sorunsuzca dedicated servere geçiricez..
8- Gerçek paraya item yang vs satılmayacak! Yok sunucu kirasıymış yok bilmemneymiş =)
9- Genelde sohbet ederiz yeri gelir dertlesiriz ama küfüre asla taviz vermeyiz.. Burnu büyüklerden değiliz görmüş geçirmişiz
10- Özelliklerimiz özetle bunlar arkadaşlar zor bi pvp istiosanız
sunucuya sorunsuz giriş yapmak istiosanız istediğiniz saatte Buyrun
gelin...
Bu Tanıtım Videosu TIKLA İZLE---> :
Ağları Görmek için konuya teşekkür edin
HAMACHI AĞLARIMIZ ALFABETIK SIRAYA GÖRE: