EVET arkadaşlar simdi sw yi tanitayim okuyun hepsini nolur ARKADAŞLAR ALTA SİTE ÖNEMLİ YAZİDA VAR OKU
SW ad:İzmirmt2
sw yi tanitmaya baslayayim
DROPLAR HEPSİ ½1000
tek exp duropu ½500 exp yüzüyüde var ha oda iyi
swde +61 lwl itemleri satiliyor silahcida fulll +9 65 silahlar var +4 taşlar 20 ka +20 olta var serverde kasılmak okadar kolayki ben bi basladim 2 günde 94 oldum sıkıldım sirius var ceviriyosun al partiyi cevir epic amcada var 1 köyde sw de
EVENT VAR EVENT SAATLERİ:3:35 DE EVET 3:25 DE GİRİN İSDE OYUNA EVET SAATİNE YAKİN SORA EVETDEN SONRA AZRAYİL ATİLİYOR GM ALİMİ VAR TL İTE İTEM ALİYOSUN CELİK 10TL ZEHİR 15 TL WB ...... BİLA BİLA
ÇARİMİ TANİTAYİM
ad:Kumsal55
Kralık:kırmızı
oyun Cinsiyet:erkek kızdı cevirdim
lwl:94 kolay exp geliyo
ÖNEMLİ NOT :OKUYUN
bu arada arkadaşlar sw süper nolur alinti yapmayalim +++ repleri bekliyorum bu arada site alta izmir--mt2.tr.gg girin indirin hata gelicek local add onu sinlin pack dan
sonra yine deneyin bida gelicek
setg bise diye onun icin
internete googleye
setg yaziyon hatasi geliyo alta hatasi diyo ona bas
en alta çözüm linki var oraya gir
giris yap nick onurekici sifre:123456 gir sonra 2 kez geriye bas
sonra indir onu pack icine at gir REPLERİ BEKLİYOM
SW ad:İzmirmt2
sw yi tanitmaya baslayayim
DROPLAR HEPSİ ½1000
tek exp duropu ½500 exp yüzüyüde var ha oda iyi
swde +61 lwl itemleri satiliyor silahcida fulll +9 65 silahlar var +4 taşlar 20 ka +20 olta var serverde kasılmak okadar kolayki ben bi basladim 2 günde 94 oldum sıkıldım sirius var ceviriyosun al partiyi cevir epic amcada var 1 köyde sw de
EVENT VAR EVENT SAATLERİ:3:35 DE EVET 3:25 DE GİRİN İSDE OYUNA EVET SAATİNE YAKİN SORA EVETDEN SONRA AZRAYİL ATİLİYOR GM ALİMİ VAR TL İTE İTEM ALİYOSUN CELİK 10TL ZEHİR 15 TL WB ...... BİLA BİLA
ÇARİMİ TANİTAYİM
ad:Kumsal55
Kralık:kırmızı
oyun Cinsiyet:erkek kızdı cevirdim
lwl:94 kolay exp geliyo
ÖNEMLİ NOT :OKUYUN
bu arada arkadaşlar sw süper nolur alinti yapmayalim +++ repleri bekliyorum bu arada site alta izmir--mt2.tr.gg girin indirin hata gelicek local add onu sinlin pack dan
sonra yine deneyin bida gelicek
setg bise diye onun icin
internete googleye
setg yaziyon hatasi geliyo alta hatasi diyo ona bas
en alta çözüm linki var oraya gir
giris yap nick onurekici sifre:123456 gir sonra 2 kez geriye bas
sonra indir onu pack icine at gir REPLERİ BEKLİYOM
Last edited by samuray5500 on Sat May 15, 2010 9:17 am; edited 1 time in total