Network -Ke onLine Sunucu özeLLikleri
SeLam Arkadaşlar uzun bir süre sonra Tekrar Serverimi açıyorum. Bundan sonra
Network - Ke online sunucu altında sizlerele beraber olacağım.
kısaca Serverimiz hakkında size bilgi vermek istiyorum.
Sade ve fazla özellikli bir server kurmak istemedim sade ve hoş olsun istedim
Öncelikle Database özelliklerimiz.
1: Sunucumuz 83 lvl'dir.
2: Char açtığınız zaman +8 dragon set +1 takılar +8 silahlarla başlıyacaksınız. tek yapmanız gereken kısa sürede 83 olmaktır.
3: Tüm skiller sorunsuz çalışmaktadır.
4: Maradonda 1 npcmiz olacaktır.Bu npcden belirli npLer karsılıgında +9 rebirt shel ve +9 silahlarınızı alabileceksiniz. Aksi taktirde oyunda hiçbirşekilde +9 item olmayacaktır
5: Belirli drop yüzdesi ile bosLardan +2 takı Temin edebiLeceksiniz +3 takı oLmayacaktır.
6: Cz bowl'da bf monumentimiz oLacaktır.Kesildiği Taktirde kesen arkadaslara belirli miktarda np verecektir. ve 2 saate 1 Respawm olacaktır.
7 : Ayrıca Cz Karus ve Human TownLarda 1'er adet monument daha oLacaktır.Town baskını yapacaklar için
8 : Serverimizde Pus aktif durumda oLacaktır ve sadece Sc satışı yapıLacaktır ( belirli bir zaman sonra )
9 : Sunucumuzda CAsh sistemi mecvut olup serverde online durumu iyi olan arkadasLar geceden geceye online olduğu her saat başı icin 25 cash kazanacaktır ve her gece CashLeri hesabına aktarıLacaktır.
10: Sunucumuza Krowaz item koymadım ( oyLamaya göre ekLeme yapacağım )
11 : Sunucumuzda X-Shield güvenlik sistemi vardır.
12: maradonda Sıralamalar için gatemiz mevcut oLacaktır.
Ve daha fazLası akLıma geldikçe ilave edeceğim.
Sunucumuz panel + foruma sahiptir. her türlü yeniliği forum + panelden takip edebileceksiniz.
Oyun içinden bir kac SS linki veriyorum..
1 : [/URL]
2 :
3:
4:
5:
6 :
7:
8 :
9 :
10 :
SeLam Arkadaşlar uzun bir süre sonra Tekrar Serverimi açıyorum. Bundan sonra
Network - Ke online sunucu altında sizlerele beraber olacağım.
kısaca Serverimiz hakkında size bilgi vermek istiyorum.
Sade ve fazla özellikli bir server kurmak istemedim sade ve hoş olsun istedim
Öncelikle Database özelliklerimiz.
1: Sunucumuz 83 lvl'dir.
2: Char açtığınız zaman +8 dragon set +1 takılar +8 silahlarla başlıyacaksınız. tek yapmanız gereken kısa sürede 83 olmaktır.
3: Tüm skiller sorunsuz çalışmaktadır.
4: Maradonda 1 npcmiz olacaktır.Bu npcden belirli npLer karsılıgında +9 rebirt shel ve +9 silahlarınızı alabileceksiniz. Aksi taktirde oyunda hiçbirşekilde +9 item olmayacaktır
5: Belirli drop yüzdesi ile bosLardan +2 takı Temin edebiLeceksiniz +3 takı oLmayacaktır.
6: Cz bowl'da bf monumentimiz oLacaktır.Kesildiği Taktirde kesen arkadaslara belirli miktarda np verecektir. ve 2 saate 1 Respawm olacaktır.
7 : Ayrıca Cz Karus ve Human TownLarda 1'er adet monument daha oLacaktır.Town baskını yapacaklar için
8 : Serverimizde Pus aktif durumda oLacaktır ve sadece Sc satışı yapıLacaktır ( belirli bir zaman sonra )
9 : Sunucumuzda CAsh sistemi mecvut olup serverde online durumu iyi olan arkadasLar geceden geceye online olduğu her saat başı icin 25 cash kazanacaktır ve her gece CashLeri hesabına aktarıLacaktır.
10: Sunucumuza Krowaz item koymadım ( oyLamaya göre ekLeme yapacağım )
11 : Sunucumuzda X-Shield güvenlik sistemi vardır.
12: maradonda Sıralamalar için gatemiz mevcut oLacaktır.
Ve daha fazLası akLıma geldikçe ilave edeceğim.
Sunucumuz panel + foruma sahiptir. her türlü yeniliği forum + panelden takip edebileceksiniz.
Oyun içinden bir kac SS linki veriyorum..
1 : [/URL]
2 :
3:
4:
5:
6 :
7:
8 :
9 :
10 :