PVP SERVERLER FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PVP SERVERLER FORUM

You are not connected. Please login or register

temel dursun:)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1temel dursun:) Empty temel dursun:) Fri Jun 19, 2009 11:46 am

CÉDRİC

CÉDRİC
Admin
Admin

temelle dursun köyden şehire gelmişler ve iş aramaya koyulmuşlar.ve en sonunda dursunn bir kadının insanların ellerine bakıpta bişeler söyledini görünce ula temel şu kadına bak temel bakmış neki bu sıradan bir kadundur işte dursun ula olurmi kadın bayanların ellerune bakupta para aliy temel de kadını dikkatlice izlemiş ve dogru dersun demiş.ertesi gün dursun ben iş buldum çalışmaya gideyrum demiş ve temelde ben iş aramaya gideyrum demiş.sonra dursun kadınların ellerine bakıp yalan yanlış şeyler söyleyip kadınlardan para almaya başlamış.sonra da dursun temele ben zengin oldum gel buluşalım demiş ve buluşma yerine temel yırtık pırtık kıyafetleriyle gelirken dursun ise takım elbiseli ve şöförü ile gelir ve temelle konuşur temel nasıl böyle zengin oldunu söyler ve oda kadunlarun ellerune bakıp alan yanlış şeyler söyleyip para alurum demiş ve ikiside oradan ayrılırlar temelde aynı işi yapar ve bu sefer ise temel dursunu çagırır dur gene arabasıyla gelir temel ise helikopterile gelir bunu gören dursun ula temel sen nasi zengin oldun diye sormuş temel ise şu cevabı vermiş sen kadunların ellerine bakaysun paralarınu alaysun ben ise kadınların ellerine hem bakayrum hemde kadınların ellerini bırakmayrum:)bu yüzden daha çok para veriyler ondan bu kadar zengin oldum demiş

https://pvp-serverleri.forum.st/

Back to top  Message [Page 1 of 1]